Möchten Sie etwas kaufen? Lesen Sie Bewertungen und Meinungen der anderen Benutzer!

Haben Sie etwas gekauft? Schreiben Sie einen Erfahrungsbericht!

  • Posted by P.L. (Peter) Besselink

    31-03-2020 | 15.32

    I selected two chairs via the Website, Adirondack LeisureLine. I contacted Paul Hooijer to ask about the delivery, among other things. I was given excellent support. Only a few days after the order, the chairs were delivered in a sturdy box. After the simple assembly, there are two beautiful, solid plastic chairs. They are delicious. I recommend these chairs, and this company.

  • Posted by Ivonne

    29-03-2020 | 11.27

    We selected a beautiful set of garden furniture, super happy!
    We were fantastically helped by Paul Hooijer, he took all the time for this and gave good advice.
    Delivery was fast and everything was delivered neatly.
    Thanks again Paul!

  • Geschrieben von Sabine Dannenberg

    27-03-2020 | 10.37

    Letzte Woche haben wir 2 wunderbare Canadian chairs in der Farbe weiß geliefert bekommen. Alles hat super geklappt. Die Stühle sind top top und ich haben sie mit einer Freundin einfach montieren können. Vielen Dank 

  • Posted by John

    20-03-2020 | 11.59

    On Sunday two LeisureLine chairs in the color gray with matching footstools and cushions were ordered - and on Tuesday the carrier was already at the door with the order. Everything well packed, clear manual and assembling is relatively easy. A tip (it has been mentioned before in other reviews): do not use a cordless screwdriver, but a hand screwdriver, making it a bit easier to 'find' the pre-drilled screw holes. Once assembled, the seats are firmly put together - and look really great, I didn't expect recycled plastic to look so nice. And the sitting position in the chair is phenomenal!

    Unfortunately, the wrong cushions were initially delivered - but after an email to Paul that was solved perfectly, and the correct cushions were already received on Friday and the old ones can be handed over with the transporter. That's what I call service!

    In short: top product and top service! I will definitely recommend you!

  • Posted by Magda

    22-02-2020 | 10.36

    We visited the showroom from Canadian Chairs a week ago and were welcomed by  Paul. Wide choice of chairs and a very good explanation. This week we received  the chairs and assembled. them. Easy assembly, fast delivery and the result in our garden is beautiful. Highly recommended.

  • Geschrieben von Kerstin

    07-01-2020 | 21.51

    Der Muskoka-Stuhl wurde sehr schnell geliefert, war einwandfrei verpackt und wir haben ihn zu zweit innerhalb von 30min problemlos aufgebaut bekommen. Vernünftiges Werkzeug (z.B. kleine Ratsche) und etwas Kraft braucht man aber schon. 

  • Posted by Peggy de Bruijn

    21-09-2019 | 11.29

    Very happy with our Canadian deckchairs! The delivery was super fast, ordered Wednesday evening and delivered on Friday ..... what a service. The seats are easy to assemble and are wonderful. If you want to order the deckchairs, then this company is a must!

  • Posted by I.A.

    16-09-2019 | 11.17

    What a service! Delivered next day.
    These fantastic seats give you  a holiday feeling at home.
    How beautiful can life be ...

  • Posted by Alice van Woudenberg

    11-09-2019 | 09.59

    We are very happy with our Canadian Deckchairs. The set with two chairs and table are so inviting in the garden that we are always drawn to it. The seating is very comfortable! Relaxed yet active, plastic, but similar to wood. We are very satisfied with your service and communication. Thank you very much Paul!

  • Posted by John and Erna Pouwels

    04-09-2019 | 11.48

    Do you want quality chairs? Then you have to go to this company. Service, communication, advice and delivery went perfectly.
    We now enjoy these chairs every day. Thank you. 

  • Geschrieben von simone.

    08-09-2019 | 16.43

    Super tolle Stühle, sehr gut Qualität. Schnelle Lieferung, sehr freundlicher und pro-aktiver Kundenservice. Ich würde diese Stühle jederzeit wieder bei Canadian Chairs bestellen.

  • Posted by Marco

    27-08-2019 | 19.08

    Fast delivery and perfect service !! The chair is very comfortable!

  • Posted by A. Bruinsma

    27-08-2019 | 15.24

    Great! Delivered quickly in France. Nice seats.

  • Posted by fam. Leen

    27-08-2019 | 12.43

    After we went to the showroom to have a look and try out the chairs, we ordered two beautiful Adirondack shellback chairs in the color Navy. We have now received the seats. The color blue is beautiful. The assembly was very easy.
    The contacts with Paul are very pleasant.
    An absolute must for those who opt for quality.

  • Posted by Robin de Keijzer

    27-08-2019 | 09.35

    Received 2x Loggerheads plus footrests in light blue last week and very satisfied. They are fantastic and the color was a gamble, but it worked out well. Would be 2 weeks delivery, but after a week we already received a confirmation that they will be delivered. The footrests came first and there was no assembly description. Just had contact with Paul and we were able to assemble. Is not difficult. Thanks for the good advice  

  • Geplaatst door Christa v d Berg

    17-06-2019 | 18.47

    We zijn zeer tevreden met de aankoop van 2 canadian bearchairs met voetenbankje  
    Goede service en kwaliteit 
    Echt het geld waard!!!!!

  • Geplaatst door Jacques Tetteroo

    16-06-2019 | 21.53

    Op de Trots markt in Baarn twee Seaside Casual Adirondack chairs kleur Charcoal Grey gekocht. Stoelen konden op korte termijn worden geleverd. Montage is inderdaad eenvoudig en stoelen staan als een huis. Een sieraad in onze tuin! Een erg goed en degelijk product dat ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.
    Enig nadeel dat ik kan bedenken is dat de stoelen vermoedelijk langer leven dan wij. Hebben onze beide zoons al gezegd dat ze ieder een stoel zullen erven  

  • Geplaatst door Ard

    03-06-2019 | 20.37

    We hebben een paar prachtige stoelen besteld en een tafeltje erbij. Door een kleine miscommunicatie zat het tafeltje er niet bij. Maar dit werd correct en zeer snel opgelost. 
    De stoelen zitten snel in elkaar. Met 15 minuten staat de stoel klaar voor gebruik. Zitcomfort is geweldig! De stoelen zijn robuust en voelen stevig aan. 
    Als de stoelen in de zon staan voelt het plastic wel wat "buigzamer " aan. We zijn benieuwd hoe zich dat gaat houden op lange termijn. Maar op dit moment lijken de stoelen zo goed en stevig dat ze een heel lang leven zullen hebben! 

  • Geschrieben von M. Schmidt

    18-05-2019 | 20.20

    Vielen Dank für die ordentliche Lieferung. Sind sehr zufrieden, Top-Qualität!

  • Posted by Roland

    16-05-2019 | 15.23

    We hadden de stoelen al op internet gezien. Maar en bestaat zoveel kaf tussen het koren dat we er toch graag op wilden proefzitten. Dat kon afgelopen weekend op de Trots markt in Baarn. Stoelen zitten erg fijn en we hebben er twee besteld “Seaside Casual”. Ze kwamen snel en zitten vlot in elkaar. Laat de zomer maar komen. 

  • Geschrieben von Gerard Verheij

    04-04-2019 | 14.06

Wir haben jetzt vier wunderschöne weiße Classic Leisureline Adirondeck Stühle von Canadian Chairs in unserem Garten. Es war eine einfache Aufgabe, sie zusammenzustellen, und sie sind großartig. Vielen Dank Gerard & Liesanne  

  • Geschrieben von Frau Schmidt

    15-03-2019 | 21.54

    letzte Woche bestellt und jetzt im Garten. Schöne Qualität und ordentliche Lieferung. Vielen Dank für den Service, sehr zu empfehlen!

  • Posted by Mike

    15-03-2019 | 21.56

    Received the chairs and assembled them . A bit of work but great quality that will last a lifetime!

  • Geplaatst door Astrid de Lange

    26-02-2019 | 08.37

    Via Canadian Chairs vier prachtige witte Classic Leisureline Adirondeck stoelen met kussens en voetenbanken gekocht.
    Prachtige zware kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten. Zeer snelle levering en het zitcomfort is heerlijk. 
    Service is snel en prima, een echte aanrader! 

  • Geschrieben von Beate

    16-01-2019 | 13.30

    Schöne Produkte, Stühle sind einfach zu montieren, guter Service, empfehlenswert! 

  • Geplaatst door Sandra

    11-10-2018 | 12.46

    Zeer snelle levering en uitstekende
    kwaliteit. Ook het telefonisch contact/overleg heb ik als zeer prettig ervaren. Kortom ik zou zeker terugkomen.

  • Geschrieben von Jürgen Brinkmann

    21-08-2018 | 15.51

    Sehr zügige Lieferung, Produkt in einwandfreiem Zustand . Nichts zu beanstanden! Habe die Firma CC bereits weiterempfohlen.

  • Posted by MW

    31-07-2018 | 11.12

    Thank you ! Perfect chairs and perfect service!
    The two coastline chairs arrived in France the day we asked, and the assembly was vert easy   
    The chairs are very comfortable.

  • Posted by Bernadette

    28-07-2018 | 20.55

    We ordered the Coastline chairs, they were delivered actually a few days later than expected, but are very pleased with them. Comfortable, easy to assemble and good, sturdy finish. They will last a lifetime! Thanks for the service 

  • Geplaatst door Marjon

    07-07-2018 | 09.07

    fijne stoel, mooie kleur, goeie service. bij een (voor mij) onduidelijkheid in de instructies werd ik vriendelijk en adequaat geholpen. ik ben zeer tevreden!

  • Geplaatst door Susanne

    03-07-2018 | 16.57

    Wij zijn heel blij met de kwaliteit van de stoelen en de snelle levering! 
    Het telefonisch contact i.v.m. de te maken keuze was ook erg prettig.

    De volgende stoelen kopen we zeker weer hier! 

  • Posted by Heinz

    25-06-2018 | 11.34

    We received our 2 LeisureLine chairs last friday and mounted them this weekend. All fasteners were included and it went smoothly, although it was slightly more work than anticipated, but this might also have to do with me....

    The chairs are as comfortable as the original Bearchairs but more affordable! Also good quality and finish, specifically that you do not see any screws makes it a beautiful chair. Very happy with our purchase.

  • Geplaatst door Anja

    22-06-2018 | 16.09

    Erg blij met de Coastline stoel, tafeltje en kussen. De kleur teal is erg mooi. Het lijkt op de kleur turkoois. De instructies om het in elkaar te zetten waren makkelijk te volgen. De levering van de producten was binnen een paar dagen. Al met al ontzettend tevreden. Super kwaliteit en heerlijke zitcomfort. 

  • Geplaatst door J. Versteeg

    19-06-2018 | 19.49

    Snelle levering van onze rode Coastline stoel met kussen en voetenbankje. De meegeleverde handleiding is zeer duidelijk. Het is wel handig om elektrisch gereedschap te hebben zodat je alle schroeven extra kunt aandraaien, zeker voor de 4 schroeven aan de onderkant van de zitting. Mooie stoel met heerlijke zit, een aanwinst voor ons terras!

  • Geplaatst door Manon

    19-06-2018 | 11.12

    Het zoeken op internet heeft even geduurd, omdat ik de stoelen ken onder de naam Muskoka chairs. Na bestelling binnen paar dagen ontvangen. Bezorger zette ze netjes in de garage. Was even dingetje om ze in elkaar te zetten omdat het geen kruiskop of gewone schroeven zijn. Eindresultaat is mooi al zie je hier en daar een heel klein kunststof “draadje” zitten dat waarschijnlijk bij het verwijderen van de warme mal is uitgetrokken. Althans, zo stel ik me dat voor. Ze zitten prima, zoals we gewend zijn als we in Canada zijn. Familie daar heeft ze ook, zowel red cedar (hout) als kunststof maar deze zijn mooier. Dit kunststof is glad en ziet eruit als hout, maar heeft het onderhoud van hout gelukkig niet nodig. Ik weet zeker dat we er lang van gaan genieten!

  • Posted by Jules

    18-06-2018 | 15.24

    Great and sturdy product, swift delivery. Chairs are comfortable and made of a quality that will outlive us. Thanks for the help and service Paul! 

  • Geplaatst door Johan Ran

    18-06-2018 | 10.09

    Ik ben zeer tevreden over dit product. De levering van de Coastline stoelen ging snel en het is een heel mooi product! Mooie uitstraling en ziet er zeer stevig uit. De afhandeling bij het leveren van een bijzettafeltje in de verkeerde kleur was ook zeer snel en naar tevredenheid weer opgelost.
    Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aan bevelen.

  • Posted by Alix

    29-03-2018 | 19.54

    I just placed my order for 2 chairs and a footrest. I can already tell this company understands “Customer service” very well. I had several questions on the products and delivery terms and each time I got a friendly, accurate and pleasing response from Mr. Hooijer in no time! I’m really looking forward to enjoy my chairs as spring will be coming soon!

  • Geplaatst door Mw. De Kock

    16-06-2018 | 08.25

    Wij zijn ontzettend tevreden over de levering van de twee stoelen! En chapeau voor het contact en de levering, alles volgens afspraak!
    Het monteren van de stoelen is goed te doen. Ze zitten geweldig en staan nu helemaal mooi te zijn in Friesland!
    Bedankt Canadian Chairs. 

  • Geplaatst door A. Pijnappel

    30-05-2018 | 17.14

    De levering van de twee stoelen ging supersnel. Binnen een paar dagen waren ze er al. Super mooie rode stoelen van stevige kwaliteit die nu staan te pronken in onze tuin. Geen onderhoud nodig dus dat is wel zo fijn. Ze zitten heerlijk en zo gauw het kan zitten we er in. De brede armleuningen zijn ook handig voor je drinken en dergelijke. Het kost wel wat maar dan heb je ook wat.

  • Geplaatst door Suzanne

    30-05-2018 | 09.27

    Enkele dagen na bestellen de Coastline stoelen geleverd gekregen. Het in elkaar zetten is erg makkelijk, super kwaliteit, zitten heerlijk! Erg tevreden qua service en contact.

  • Geplaatst door Peter Toet

    24-05-2018 | 20.41

    We waren al een tijd op zoek naar dit soort stoelen totdat we via het internet op site van canadianchairs.nl kwamen. Mooie stoelen (de LeisureLine serie), ook onze kleur was er (antraciet of charcoal) en helemaal niet zo duur als je ze vergelijkt met de andere merken. Is dit wel goed ga je dan denken, dus eerst even bellen en horen. Toch nog steeds twijfel, dan maar een afspraak maken om te komen kijken, en dat was helemaal geen probleem. Dus op zaterdagmorgen in de auto gestapt en naar Berlicum gereden (voor ons 175km). We werden ontvangen met koffie en gevulde koeken en het mooie verhaal hoe de zaak ontstaan was. Verder is er daar de mogelijkheid om het hele assortiment te bekijken en uit te proberen. Wij vonden de LeisureLine stoelen echt fantastisch, de rugleuning is mooi van hoogte, de zit is perfect en ze zijn behoorlijk stevig. Twee dagen na de bestelling hadden we ze in huis, gelijk uitgepakt, de tekening goed gelezen, juiste gereedschap erbij gepakt (schroefbitjes, accu boorschroevedraaier zijn geen overbodige luxe) en de stoelen zaten in mum van tijd in elkaar.
    Nu na een maand en het vele mooie weer hebben we er al vele uurtjes op gezeten en missen we het voetenbankje voor het ultieme comfort, dus die moeten er ook maar bij komen. En ook die zijn weer van hetzelfde materiaal als de stoelen. Geweldig toch. Je hoeft alleen 'smorgens even de stoel te drogen en je kan er al weer gebruik van maken. Weinig onderhoud dus. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde product.

  • Geplaatst door A de Hoogh

    16-04-2018 | 19.30

    Recent een mooie rode Adirondeck besteld bij Canadian Chairs. Werd keurig bezorgd en was snel en eenvoudig te monteren door duidelijke handleiding 

  • Geplaatst door Germaine van Hecke

    05-04-2018 | 10.17

    Snelle service! Mooie kwaliteit stoelen! 
    Een deel was niet helemaal goed gespoten, maar kreeg heel snel een nieuw deel toegestuurd. 

  • Manfred Keil
  • 21-03-2018 | 18.56

    Lieferung schnell und unkompliziert. Ware im einwandfreien Zustand und die Erwartungen vom Produkt wurden voll und ganz erfüllt.    

  • Posted by Stefano Rosani

    08-02-2018 | 22.20

    Last November I bought a red adirondack chair for my wife. I knew the product, that's really of the highest quality. I had a great experience during my order, thanks again Paul for your time and support.

  • Geschrieben von B. Schmidt

    12-12-2017 | 15.28

    Guten Tag,

    ich habe vor einigen Tagen einen Adirondack-Stuhl bei Canadian Chairs gekauft. Der Kontakt zur Firma und die Informationen zum Bestellstatus waren sehr gut. Der Stuhl wurde sehr schnell geliefert. Ich kann die Firma Canadian Chairs nur empfehlen.  

  • Posted by Silke & Reiner

    06-08-2017 | 17.45

    We loved the chairs in the Canadian National Parks and - thank s to Paul Hooijer and his company - we have them in our garden in Germany too now.
    The original Canadian chairs at a fair price. Easy order and very quick delivery.
    Perfect service!
    Thank you!

  • Geschrieben von Sven

    20-07-2017 | 20.15

    Reibungslose Abwicklung, zügige Lieferung, schöner/ solider Stuhl, gern wieder

  • Posted by Henk

    29-06-2017 | 09.15

    Great chairs, very comfortable and good, sturdy finish. Know them from the US and happy that we could buy them in Europe! Thanks for the good service and swift delivery.

  • Posted by Arend

    24-03-2017 | 19.41

    Dinsdagavond de " LeisureLine stoelen" besteld en donderdag ontvangen. Mooie stoelen met fantastisch zitcomfort en eenvoudig te monteren.
    Hartelijk dank voor de goede service.

  • Posted by Rob

    20-03-2017 | 20.49

    Hij staat (nog?) niet op de site, maar hij is er wel en wij hebben hem ontvangen! de schommelversie van de AdirondackCanadian Chair.
    Top geleverd door Canadian Chairs!
    De afwerking is gewoon perfect en het zitgenot super. Door de constructie (rocking chair) is het supermakkelijk opstaan vanuit deze blikvanger in mijn tuin!

  • Posted by Buss

    27-02-2017 | 12.45

    Top
    Vrijdag bestelling geplaatst, nu vanmorgen al ontvangen in Belgie/Merksem

  • Posted by Ralf Bünnemann

    27-01-2017 | 13.10

    Thank you for the perfect service 

  • Envoyé par Catherine Funke

    23-01-2017 | 13.19

    Vraiment satisfaite de mon fauteuil Coastline acheté finalement avec repose-pied et le tout en blanc pour passer partout aussi bien dans le jardin où il y a déjà suffisamment de couleurs et à l'intérieur l'hiver où il se fond bien dans le décor. Le repose-pied apporte un réel confort pour les jambes et permet une position plus chaise-longue même si le fauteuil est par lui-même confortable mais pour une positon plus dynamique dans ce cas.Très pratique aussi les larges accoudoirs pour poser un verre par exemple. Attention il est costaud donc lourd et assez encombrant ; une fois qu'on lui a donné une place, on la lui laisse car il ne se déplace pas si facilement.
    Pour le coussin que je n'ai pas acheté, car aucune couleur ne me convenait vraiment, je pense qu'il n'est pas forcément indispensable tel que proposé (dos et assise) par contre un appuie-tête pourrait être judicieux à prévoir pour reposer les cervicales....
    Et merci encore à Paul pour tous les conseils très honnêtes qu'il a bien voulu me prodiguer en réponse à mes questions avant l'achat. Une vraie écoute ! C'est rare !

  • Posted by E.M. Los-Knoppe

    20-01-2017 | 19.18

    Vandaag de Canadianchairs ontvangen samen met een voetstoeltje. Geweldig, zitten heerlijk en stonden zo in elkaar. 
    Tevens wil ik de firma een dikke duim geven. Nadat ikzelf een fout heb gemaakt in de bestelling, was het na een telefoontje zo geregeld en heb ik de volgende dag al de bestelling en het teveel betaalde bedrag mogen ontvangen. 
    In een woord: super.

  • Geschrieben von Jürgen Hinderer

    29-11-2016 | 17.03

    Ich bin rundum zufrieden mit Beratung, Kommunikation, Lieferung und Qualität des Gekauften! Vielen Dank! Sehr empfehlenswert!

    I am very satisfied with the advice on products, communication, delivery and quality of my purchase! Thank you very much! Highly recommended!   

  •  
© 2015 - 2020 canadianchairs, Gartenmöbel aus Kanada und Amerika, zu 100 % aus recyceltem Kunststoff gefertigt, zB Adirondack, Bearchair, Muskoka stuhl | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
Diese Website benutzt Cookies für ein korrekten Betrieb. Weitere Informationen Akzeptieren
Was ist ein Cookie ? Ein Cookie ist eine kleine Textdatei , die auf Ihrem Computer gesendet wird. Wenn Sie eine Webseite besuchen Sowohl diese Website und andere Parteien können Cookies platzieren . Was sind Cookies verwendet? Diese Website verwendet Cookies , um zu verbessern. Benutzerfreundlichkeit und Performance der Website Mittels Cookies stellen wir sicher, dass Sie sind nicht immer empfangen die gleichen Informationen , wenn Sie unsere Website besuchen , oder geben . Cookies machen das Surfen im Ort so viel angenehmer. Es gibt verschiedene Arten von Cookies. Diese Website benutzt persistenten Cookies und Session- Cookies. Permanente Cookies : Ermöglicht die Website kann Ihren Wünschen eingestellt werden. Zum Beispiel, um Ihre Zustimmung zu Cookies zu erinnern. Als Ergebnis , werden Sie nicht haben, um so wiederholen Sie Zeit sparen und einfach navigieren Sie durch den Online-Shop . Ihre Einstellungen Permanente Cookies können über die Einstellungen Ihres Browsers entfernt werden. Session-Cookies : Mit einem Session-Cookie , können wir sehen , welche Teile der Website, die Sie diesen Besuch angesehen haben. Wir können daher dem Surfverhalten unserer Besucher wie möglich. Webshop anpassen Diese Cookies werden automatisch gelöscht, wenn Sie Ihren Browser schließen. Mit dem spezifischen Zweck dieser Website setzt Cookies ? Diese Website setzt Cookies aus folgenden Gründen : Einkaufswagen (funktionelle Cookie ) : Denken Sie daran, welche Produkte in Ihrem Warenkorb. Ohne diese Cookies , können Sie keine Artikel in Ihrem Warenkorb zu bestellen oder . Plätzchen- Auswahl (funktionelle Cookie ) : Denken Sie daran, dass Sie mit dem Setzen von Cookies unsere Zustimmung gegeben haben . Google Analytics ( Tracking-Cookie ) : Messen Sie, wie Sie die Website und wie Sie uns gefunden haben und Berichte in Versuch, Einblick zu gewinnen hier zu verwenden. Google AdWords ( Tracking-Cookie ) : Wir messen, wie Sie die Website und wie Sie uns gefunden zu verwenden. Wir nutzen dieses Wissen, um zu verbessern. Unsere AdWords-Kampagnen Facebook (Social Media -Cookie ): Diese Cookies ist es, "wie" unserer Facebook- Seite möglich . Diese Taste funktioniert durch Code von Facebook selbst stammt . Twitter (Social Media -Cookie ) : Dieses Cookie ist möglich, unsere Twitter-Seite verfolgen. Diese Taste funktioniert durch Code, der von Twitter selbst stammt . AddThis (Social Media -Cookie ) : Dieses Cookie ist es möglich, via Facebook , Twitter, Hyves und diversen anderen Social Media Websites unserer Inhalte zu teilen. Affiliate-Marketing (Marketing -Cookies) : Wir verwenden diese Cookies , um sie für ihren Beitrag zu den Vertriebspartnerseiten(Affiliates , wie Daisycon , Tradetracker und Cleafs ) belohnen. Bewertungsportale (Marketing -Plätzchen ) : Wir möchten von den Kunden beurteilt werden. Wir verwenden eine Überprüfung vor Ort, wie beispielsweise The Feedback Company . Diese Orte Cookies für den ordnungsgemäßen Betrieb . Wie kann ich oder Cookies löschen? Im Allgemeinen können Cookies verwaltet, bearbeitet und gelöscht werden von Ihrem Browser . Mehr Informationen ein-und ausschalten und Cookies in den Anweisungen und / oder mit der Hilfe-Funktion Ihres Browsers.